Snackmobiel.nl

Wij hebben een schitterend feest gehad dankzij Snackmobiel.nl! Normaal gesproken maken wij zelf de hapjes, echter wilde ik het voor eenmalig uitbesteden. Je wordt immers maar één keer vijftig toch? Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kon helpen. Een catering vinden lukte mij aardig op het internet. Alleen ben ik niet iemand die van de gezonde hapjes houdt. Een bak patat of wellicht een frikandel smaakt veel liever bij mij. Zodoende ben ik verder gaan zoeken totdat ik terecht was gekomen op de bovenstaande website!

Snackmobiel.nl

Onbeperkt eten voor een vast bedrag?

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de pagina van Snackmobiel.nl. In feite zegt de naam van het bedrijf al precies waarvoor zijn staan! Heerlijke friet en een frikandel of een ander hapje verkrijgbaar op locatie. Ik kon het niet laten en ben ik het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Mijn man vond het al direct een perfect idee. Hij is zelf een goede eter en hiermee kan hij heerlijk blijven eten totdat hij vol zit. Iets wat niet vaak voorkomt. Aangezien het feest een paar weken later zou plaatsvinden ben ik dit gaan boeken. Gelukkig kreeg ik te horen dat het geen enkel probleem was en de datum was genoteerd.

Snackmobiel.nl

Op de dag van mijn feest stonden zij op de opgegeven tijdstip netjes bij ons op de stoep. Alles was gereed en het enige wat wij hoefde te doen was bestellen wat wij wilde eten.