telefoonhoesje

telefoonhoesjeEen goed telefoonhoesje is niet alleen mooi, maar kan ook ongelofelijk handig zijn. Zelf ben ik super onhandig, dus voor mij is het echt onmisbaar. Het is namelijk al ongelofelijk vaak voorgekomen dat ik hem per ongeluk liet vallen en dan had ik er nu gelukkig bescherming omheen. Ongeveer een jaar geleden had ik deze er heel even vanaf en toen glipte hij uit mijn handen. Het hele scherm was toen gebarsten en daar baalde ik enorm van. Het was heel erg duur om dit te laten maken en dat vond ik ook nog eens zonde van mijn geld. Ik kan natuurlijk niemand de schuld geven, dus dat was ook wel weer een beetje jammer.

Voor ieder wat wils

telefoonhoesje

Mijn telefoonhoesje heb ik zelf ontworpen, want op deze manier raak ik nooit mijn mobiel meer kwijt. Wij in huis hebben allemaal dezelfde iPhone en die raakten nog wel eens door de war. Hierdoor had mijn vader een keertje per ongeluk die van mij mee en kreeg ik de hele dag berichten van zijn collega’s. Gelukkig is dat nu niet meer het geval bij die van mij. Toen ik hem ging ontwerpen, vond ik het erg moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een afbeelding samen met mijn vriendinnen, want dat vond ik een leuke herinnering. Deze bestelling kreeg ik al na een aantal dagen binnen, dus het drukken heeft helemaal niet lang geduurd. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan moet jij echt eens een kijkje nemen bij Hoezzi.