Ikzelf heb onlangs al wel mijn rijbewijs behaald, mijn lieftallige partner helaas nog niet. In tegenstelling tot andere is het hem tot op de dag van vandaag nog niet gelukt om het rijbewijs te behalen, iets wat hij maar al te graag wilt. Uiteindelijk wilde ik hem helpen door een goede rijschool op te zoeken, aangezien hij in Ede woont heb ik gezocht voor hem op het internet. Mijn zoektocht op het internet naar rijles Ede leidde mij naar de website van verkeersschool Wesseldijk waar ik meteen een goed gevoel bij had.logo1

Ik had alleen nooit geweten dat het volgen van rijlessen zo voordelig kunnen zijn als bij hun. Heb dan ook voor mijn partner de stoute schoenen aangetrokken en contact opgezocht met het bedrijf. Ik wilde weten wat de mogelijkheden waren om mijn partner het rijbewijs te laten behalen, echter was het wel zo dat de kosten niet te hoog moesten worden. De rijlessen die hij voorheen gehad heeft waren ook al niet bepaald goedkoop namelijk…autorijopleiding-afbeeldingsset-300x1441-300x144

Eerste stap in de goede richting!

Tijdens het contact met verkeersschool Wesseldijk is mij duidelijk geworden dat hun echt weten hoe dat een rijbewijs halen moet. Aangezien ik gezocht had onder rijles Ede en dan terecht komen bij hun op de website zegt voor mij al genoeg!