Pollo_Verde-1468Naast  mijn drukke baan moet natuurlijk het huishouden ook gewoon gedaan worden, en er moeten boodschappen gehaald worden zo dat ik niet elke keer na het werk nog langs te winkel hoef te gaan. Laatst kwam ik echt niet uit met mijn planning en heb ik voor het eerst in lange tijd weer een keer iets besteld, dit keer bij New York Pizza. Er kwam telkens een heerlijke reclame voorbij op de televisie van een  nieuwe pizza smaak en  zonder een moment te twijfelen heb ik die maar besteld en mezelf laten verassen.

Snelle levertijd en goede kwaliteit

Na dat ik bij New York Pizza een heerlijke pizza besteld had was ik benieuwd naar de bezorgtijd want soms hoor je nog wel eens dat het langer als een uur kan duren, gelukkig had ik een snelle levertijd waardoor ik met een half uur een heerlijke maaltijd voor me neus kreeg. Door de geur kreeg ik meteen al zin om te eten en ik heb ook zeker weten genoten. Toen de pizza op was heeft er nog een hele tijd een lekkere geur in mijn huis gehangen en kreeg ik er weer bijna honger van zo lekker rook het.

De beste keuze

Op de website waar je de pizza’s kunt bestellen zie je al meteen dat er een ruime keuze is uit allerlei smaken die je misschien zelfs nog nooit geproefd hebt, net als mij. Er staan heerlijke smaken tussen dus heb jij een keer geen zin om te koken? Bestel hier dan je heerlijke pizza met een smaak naar eigen keuze en geniet er lekker van!Pizza_Margherita-1174