Een goede kapper Dronten gezocht die weet hoe dat mijn haren goed geknipt moeten worden! Mijn haren zijn nu eenmaal erg kroezig en in de meeste gevallen is hier met geen borstel doorheen te komen. Ik had al diverse producten geprobeerd om dit probleem aan te pakken, echter is het nog steeds niet gelukt om een werkend product te vinden. Ook naar de kapper gaan is niet voor mij weggelegd aangezien er weinig kappers zijn die weten hoe dat je dit soort haren knippen kan. Uiteindelijk heb ik besloten om eens goed te zoeken naar een kapper die deze klus over kan nemen. Mijn oude betrouwbare kapster stopt er namelijk mee waardoor ik geen kapper meer heb.

Door te zoeken op het internet viel het mij op dat er genoeg kapsters te vinden is die het werk over wilt nemen. Echter ben ik niet iemand die bij de eerste de beste binnen loopt, al helemaal niet met mijn haren!

4

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Sandra haarstudio. Deze studio staat erom bekend dat ze kunnen werken met ieder soort haar! Beter bekend als de beste kapper in de regio. Ik neem de gok!