Wat ben ik blij dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt. Ik heb een borstvergroting ondergaan. Jarenlang heb ik allerlei informatie over een borstvergroting gelezen, maar ik durfde eigenlijk niet tot deze stap over te gaan. Nu een maand geleden heb ik eindelijk dan de stap durven wagen, en ik heb er beslist geen spijt van. Natuurlijk heb ik eerst meerdere gesprekken in de kliniek Veldhoven gehad voordat ik een afspraak voor de operatie heb afgesproken. Bij dit eerste consult werd bekeken welk soort implantaat, en welke grootte het beste bij mij zal passen. Natuurlijk moest het wel er zo natuurlijk mogelijk uitzien, anders voelde ik me nog niet zelfverzekerd. Moet zeggen dat ik een zeer goed gesprek heb gehad, ik weet nu wat me allemaal te wachten stond, kan haast niet wachten tot het eindelijk zover was.  kv_ill_borstvergroot

Ben zo blij met mijn nieuwe borsten

Wat ik al eerder heb gezegd is het nu alweer een maand geleden dat ik mijn borsten heb laten vergroten, en ik heb er beslist geen spijt van. Voel me een stuk zekerder, en nu durf ook ik een mooie jurk aan met een decolleté. Helaas duurt het ongeveer een jaar voordat ik definitief kan zien hoe mijn borsten eruit gaan zien, ook dan zie je de littekens ook niet meer, behalve kleine witte streepjes. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst in d spiegel mocht kijken na de operatie, je zag al duidelijk resultaat. Kan haast niet wachten tot het weer zomer is, en ik mijn bikini kan pronken. dual-plane-voor