Filling Pieces sneakers worden in het algemeen gedragen door mannen. Vrouwen kopen de sneakers ook maar dan we in de meest vrouwelijke kleuren zoals roze. Het ligt er dan net aan hoe mooi de schoen zelf is. Het is al een tijd geleden dat de Filling Pieces sneakers werden vernieuwd. Er komt af en toe wel een nieuwe kleurencombinatie uit maar nog niets concreets. Dit is dus nu veranderd. Er komt namelijk een dameshak om de Filling Pieces sneakers een beetje te ondersteunen. Het merk vertelt aan verschillende media dat ze al een tijdje dit op de planning hadden staan.

Moderne tijden, moderne hakken

De hakken zijn ook te bewonderen in een retailer bij jou in de buurt. De dameshakken worden ook de eerste hakken die door alle retailers worden verkocht. Het is normaal niet vanzelfsprekend dat Filling Pieces sneakers te koop zijn in andere winkels. Zij willen wel dat de dameshakken extra populair worden. Dit is dus de reden dat ze hebben gekozen voor deze variant. Zo kunnen zij ook een bijdrage leveren aan de stijgende verkoopcijfers van de FIlling Pieces sneakers. Er wordt nog vaak getwijfeld over het succes van de schoenen.

Dameshakken overtreffen de herenschoenen

De mensen die de dameshakken al hebben gezien zeggen dat de dameshakken de Filling Pieces sneakers overtreffen. Wij willen dus ook zo snel mogelijk de hakken kunnen bewonderen. Er wordt voornamelijk gezegd dat de identiteit van het merk zo goed blijft bewaard. Het lijkt mij een apart gezicht om de stijl van de schoen te zien als een dameshak. Wie weet, het kan zo zijn dat ik het ook heel mooi ga vinden. Wij hebben alleen toch nog steeds een voorkeur voor een bepaalde schoen. Het lijkt me sterk dat een dameshak hier zoveel verandering in zou kunnen brengen.