bijzonder uiteten in amsterdam

Samen genietenbijzonder uiteten in amsterdam

Bijzonder uiteten in Amsterdam kan in dit restaurant het allerbeste. Ik ging hierheen met mijn man om gezellig een avondje uit te zijn. Hierna zijn wij naar de film gegaan, wat ook erg leuk was. Met een druk gezin is het soms gewoon erg belangrijk om tijd aan elkaar te besteden, daarom gaan wij elk kwartaal iets doen met elkaar. Dit hadden wij aangeraden gekregen van een vriendin die hier enorm lekker had gegeten. Toen ik dat hoorde ben ik direct op hun website gaan kijken. Zelf vind ik het altijd erg prettig dat je het menu kunt zien. Ik ben namelijk zo iemand die nooit kan kiezen, dus nu kon ik net wat langer nadenken. Als hoofdgerecht heb ik de schelvis genomen, die ongelofelijk goed klaargemaakt was. Dit had ik tot toen nog nooit gegeten, maar het is mij zo goed bevallen dat ik dit thuis ook een keertje ga proberen klaar te maken.

Afwasbijzonder uiteten in amsterdam

Toen wij bijzonder uiteten gingen in Amsterdam hebben wij ook genoten van heerlijke wijn. Normaal drink ik eigenlijk geen alcohol, maar op een avond als deze moet het wel kunnen. Het nagerecht was ook ongelofelijk lekker. Chocolade is sowieso altijd goed, maar als het dan ook nog zo bereid is, dan is het dubbel genieten. Wat ik ook erg fijn vind aan ergens anders dineren, is dat ik niet zelf de afwas hoef te doen. Dit klinkt misschien gek, maar soms heb ik daar gewoon echt geen zin in. In de toekomst ga ik hier zeker nog eens heen, want het is echt een aanrader.