holland warmte 2

Wellicht zullen sommige van jullie bekend zijn met het bedrijf Holland Warmte. Dit is een bedrijf dat verwarmingen, CV ketels, en bijvoorbeeld airconditioning verkoopt. Ik heb een tijd geleden contact gezocht met Holland Warmte, omdat ik op zoek was naar een goed werkende CV ketel. Ik heb de CV ketel gekocht en een super service gehad die ik iedereen aan kan raden!

holland warmte 2 2

Super goede service

De service van het bedrijf is echt onwijs goed. Ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben en dat deel ik dan ook graag met mijn lezers. Ik had de CV ketel vrij snel nodig en daarom heb ik gelijk actie ondernomen. De medewerkers die mij geholpen hebben hielpen mij erg snel en daardoor heb ik onwijs snel mijn CV ketel gehad, super dus. Ook heb ik ervoor gekozen om een 24/7 service erbij te nemen. Dat deze optie er is vind ik erg fijn, aangezien ik zo dus als het goed is nooit zonder CV zit, wat ideaal is. Ook kan je kiezen om naast de gewoonlijke garantie een aantal jaren extra te doen, dit heb ik dan ook gedaan. Ik heb de hoogst mogelijke optie gekozen, dit is tot wel 13 jaar! 13 jaar garantie is natuurlijk erg lang en ik kan dit dan ook ten zeerste aanraden. De CV ketel zelf is verder erg goed. Ik ben erg te spreken over de goede service en de snelle hulp die ik heb gehad. Ik kan iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen op de website.

holland warmte