Tandenservice

TandenserviceHet onderwerp van vandaag is Tandarts UtrechtMijn gebit is erg belangrijk. Altijd heb ik een goed gebit gehad maar de laatste tijd was mijn gebit verslechterd. Dat terwijl ik eens per kwartaal langs de tandarts ga. Wat bleek nou? Mijn tandarts had een fout gemaakt tijdens de behandeling, waardoor er glazuur van mijn tanden verdwenen was. Glazuur op tanden is een soort bescherm laag. Toen ik dit hoorde ben gaan zoeken naar een andere tandarts. Natuurlijk nam ik een kijkje op het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Nu was dit ook weer het geval want binnen no time kwam ik terecht op de website van Tandarts Utrecht. Via deze website kwam dan ook van het een het ander!

Tandarts Utrecht

Hoog aangeschreven

Ik bekeek de website van deze tandarts nauwkeurig. Daarnaast bekeek ik ook een aantal recensies. Wat mij al gauw opviel was hoe hoog deze tandarts aangeschreven stond. Vele recensies spraken zeer lovend over deze tandarts. Aangezien Utrecht bij mij om de hoek is nam ik het besluit een overstap te gaan maken naar deze tandarts.

De praktijk

Een geweldige keuze

Nu enkele maanden verder kan ik jullie dan ook garanderen dat het een geweldige keuze is geweest. Mijn tandarts is nu altijd vrolijk en zeer klantvriendelijk. Ook is de tandarts zeer klantgericht voordat hij te werk gaat vraag hij altijd of je ergens last van hebt etc. Ik ben erg blij met mijn overstap. Mijn gebit is nu in goede handen en dat geeft mij een rustig gevoel. Mijn gebit is namelijk erg belangrijk voor mijzelf!