Fast en FixWanneer er iemand overlijd moet er veel geregeld worden. Waaronder de regeling van de uitvaart dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel. Iemand die belangrijk geweest is voor jou en dan nog steeds is wil jij natuurlijk een prachtige uitvaart geven. Je wilt de focus dan ook vooral richten op een prachtige uitvaart. Niet op het ontruimen van een woning. Een woning ontruimen na overlijden is dan ook erg vervelend om te doen vooral wanneer je dit alleen moet doen. Met deze intentie ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf voor een woning ontruimen na overlijden. In verloop van tijd nam ik dan ook een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht op de website van Fast en Fix. 

woning ontruimen na overlijden

Vele mogelijkheden bij Fast en Fix

Ik zelf had nog nooit gehoord van het bedrijf Fast en Fix. Niet is het bedrijf alleen gespecialiseerd in het ontruimen van woningen maar ook in het reinigen, renoveren en repareren van allerlei soorten meubelen en dergelijke. Het was een zeer groot bedrijf met vele specialisaties in mijn ogen. Ik wist dan ook dat ik aan het juiste adres was. Na het lezen van de website ben ik telefonisch contact op gaan nemen met Fast en Fix. Na telefonisch contact kwam dan ook van het een het ander!

Service

Top hulp!

Enkele dagen na contact kwam het personeel van Fast en Fix al langs. Tegen een zeer voordelige prijs is het gehele huis ontruimd en daar ben ik dan ook zeer tevreden over. Het hele huis is netjes en zorgvuldig ontruimd. Achteraf kan ik jullie dan ook vertellen dat Fast en Fix een top bedrijf is!