kapsalon vianen

Op het internet zocht ik naar “kapsalon Vianen” want ik wil graag mijn haar veranderen samen met een andere vriendin. Wij hebben beide echt al heel lang geen nieuw kapsel genomen en daarom vonden wij dat het tijd werd om iets te veranderen. Mijn haar is heel erg belangrijk voor mij dus daarom wou ik er zeker van zijn dat ik naar een kapper ga die goed kan knippen. Ooit heb ik namelijk een verhaal gehoord van een vriendin van mij dat een kapper echt het haar van iemand heeft verpest. Dat is natuurlijk niet wat ik wil en daarom ga ik naar Beau Bien.

kapsalon vianen

Een nieuwe look

Samen met mijn vriendin maakte ik een afspraak om langs te komen bij de kapsalon in Vianen. Wij woonde daar erg dichtbij dus dat was handig. Toen wij daar aankwamen werden wij ontvangen door een aardige vrouw. Zij vroeg aan ons wat wij precies in onze gedachte hadden. Wij vertelde haar dat wij beide een compleet nieuwe look wilden en vroegen haar om advies. Samen met haar bedachte mijn vriendin en ik de look die wij wilde. De kapper kon echt heel goed knippen en mijn nieuwe haar ziet er fantastisch uit.