hengelsport winkel Amersfoort

Het juiste adres voor een goede hengelsport winkel Amersfoort is bij Van Nimwegen. Hier kan je echt van alles kopen als je wilt gaan vissen. Van hengel tot schepnet en van voer tot een stoel. Zo kan ik nog wel even doorgaan, want deze winkel heeft zoveel spullen in voorraad. Het is haast onmogelijk dat hier iets niet te koop is. Het is dan ook zeer de moeite waard om hier eens een bezoek aan te brengen als jij een nieuwe hobby hebt gevonden in de vorm van vissen. Hier verkopen zij ruim 400 verschillende hengels in alle disciplines en lengtes.  hengelsport winkel Amersfoort

Lekker een dagje op pad

Sinds mijn man zijn nieuwe hobby heeft gevonden is hij vaak niet thuis. Samen met een paar vrienden gaan zij ergens aan de waterkant hun hengels uitwerpen in de hoop dat er ooit een visje aan komt hangen. Vroeger ging mijn man ook wel eens vissen, maar dat is in de loop van de jaren op een heel erg klein pitje te komen te staan. Zo laag dat ik al zijn vis spullen de deur uit had gedaan.

Deze spullen heeft hij nu allemaal weer gekocht bij de hengelsport winkel in Amersfoort. Nu kan hij weer lekker op pad met zijn nieuwe aanwinst.