Lekker uit eten Nijmegen? Bekijk dan eens diverse restaurants buiten Nijmegen. In Berg en Dal vind je onder andere Bistro le Steak. Hier kun je heerlijk dineren en heb je tevens de keuze uit diverse gerechten. Zelfs seizoensgerechten kun je hier eenvoudig bestellen. Het leuke hiervan is toch echt het feit dat de kosten aan de lage kant blijft! Kortom, heerlijk dineren in een prachtig restaurant nét buiten de stad.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Ben jij meer een vlees- of vis eter? Of hou jij het graag bij vegetarische gerechten? Het klinkt wellicht onmogelijk maar Bistro Le Steak kan je dit allemaal bieden. In dit restaurant ben je dan ook van harte welkom om te komen dineren. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij hebben de keuze uit diverse gerechten waaronder een pannenkoek of wellicht heerlijke frites met een frikandel.

Buiten de kaart om

Als je denkt dat het niet gekker kan, dan heb je het mis. Bistro Le Steak heeft een enorme menukaart met diverse gerechten. Buiten deze kaart om is het ook nog eens mogelijk om een keuze te maken uit de door hun samengestelde weekmenu. De seizoensgebonden gerechten vind je hier ook bij. Oftewel, ik raad het je echt aan om eens heerlijk te komen dineren in dit restaurant. Een gezellige ambiance in combinatie met voortreffelijke gerechten kun je niet overslaan toch? Lekker uit eten in Nijmegen is mogelijk, echter is Berg en Dal ook zeer aan te raden!