buttons van floris

Goedkoop en erg origineelbuttons van floris

Voor onze bruiloft hebben wij Buttons van Floris besteld. We vonden het namelijk leuk dat iedereen een klein aandenken heeft, wat voor ons ook niet veel kost. Soms geven mensen heel veel geld uit aan bedankjes, maar dat vonden wij niet nodig. Ook is dit een stuk origineler dan bijvoorbeeld een kaarsje of iets dergelijks. Toen wij onze vrijgezellenfeestjes hadden, zijn wij op het idee gekomen. Toen kreeg ik namelijk van mijn vriendinnen een speld waarop stond dat ik de toekomstige bruid was. Ik vond dat zo leuk dat ik het aan mijn verloofde heb voorgesteld. Hij was er net zo enthousiast over als ik en toen zijn we gaan zoeken naar een geschikte plek om er zoveel te kopen. Op onze bruiloft komen namelijk 250 mensen, dus dat is nogal wat. Als je dit ergens koopt waar ze geen ervaring hebben met zulke grote bestellingen is de kans groot dat het heel erg lang duurt. En die tijd hebben we niet, want onze grote dag is al over 2 weken.

buttons van floris Alles is mogelijk

Uiteindelijk hebben wij dus Buttons van Floris gevonden en daar meteen onze grote bestelling geplaatst. We hebben van tevoren eerst gebeld en werden toen onwijs vriendelijk geholpen. Ze vertelden ons dat er van alles mogelijk was om op de speldjes te zetten. Uiteindelijk zijn we gegaan voor een foto van ons erop. Als het goed is krijgen we ze komende week binnen, maar ik vind het nu al echt een aanrader voor toekomstige bruidsparen!