kop in de wind

Ontdekkingkop in de wind

Tot voor kort had ik nog nooit van kop in de wind gehoord, maar inmiddels ben ik precies op de hoogte van al hun diensten. Een vriendin van mij vertelde hierover en toen was ik meteen geïnteresseerd. Het gaat namelijk over verschillende zeiltochten met net iets meer diepgang dan alleen het besturen van een zeilboot op zich. Vroeger heb ik dit altijd met mijn vader gedaan, dus ik ken de basis wel. Een eigen boot besturen gaat mij prima af, maar helaas heb ik het geld niet om er eentje aan te schaffen. Ook de tijd heb ik niet om hier dan optimaal gebruik van te maken, dus dit was voor mij de perfecte oplossing. Bij dit bedrijf heb ik een tocht geboekt waarbij ik zou gaan leren om in zout water te varen. Ik was van tevoren heel erg zenuwachtig, maar dat was uiteindelijk nergens voor nodig.

kop in de windVroeger

Toen wij op zee kwamen, waren de instructeurs van kop in de wind erg prettig in hun uitleg. Alle instructies waren heel erg duidelijk en zij gaven goede feedback. De persoonlijke hulp vond ik zelf erg fijn, omdat ik het idee had, dat ik hierdoor een stuk sneller dingen heb geleerd dan wanneer dit in een groep zou zijn. In de toekomst ga ik dit zeker vaker doen, want ik ben hier helemaal tot rust gekomen. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn, dan moet jij zeker even op de website kijken voor alle informatie en de prijzen!