Een vakantie is pas echt vakantie als niet alleen de ouders genieten, maar ook de kinderen de tijd van hun leven hebben. Er zijn veel kindercamping in Nederland, waar elk kind én ouder hun droomvakantie kunnen beleven. Iedere dag op avontuur en doen waar ze die dag zin in hebben. Wat willen kinderen en ouders allemaal in een vakantie en waar moet een kindercamping allemaal aan voldoen?

Goede kindercamping

Kindercamping Nederland

Wie kunnen beter beoordelen dan kinderen zelf waar een camping aan moet voldoen? Voor kinderen tot en met twaalf jaar was dit de uitkomst.

Kinderen willen het liefst de hele dag buiten kunnen spelen, maar met slecht weer moeten ze ook hun energie kwijt. Wat kinderen allemaal willen doen zijn:

Binnen- en buiten kunnen spelen(indoorspeeltuin), maar ook binnen- en buiten kunnen zwemmen. Een animatie en/of recreatieteam, een camping mascotte, die allemaal leuke dingen met ze doen. Trampolines, skatebanen, speeltuinen, bowlingbanen en een strandje om te varen, roeien en zandkastelen te bouwen. Kinderen willen klauteren, klimmen en ravotten. Kindercampings denken ook aan het eten waar kinderen van houden. Een speciaal kindermenu voldoet aan al die hongerige magen. En Wifi zou ook fijn zijn, als ze moe en voldaan op de bank nog even filmpjes willen kijken op de telefoon.

Wat willen de ouders?

Ouders willen relaxen en genieten van een drankje en hapje op een terras, of met een goed boek voor hun tent zitten, waar ze genoeg privacy hebben. Gezellig barbecueën, rust en met andere ouders gezellig kletsen. Een heerlijke wandeling in de mooie omgeving maken en een fietstocht met het gezin, alle bijzondere plekken verkennen.

Vakantieparadijs voor jong en oud

Als je als ouders je kinderen ziet genieten, weet je waar je het allemaal voor doet. Het geluksgevoel, een ultieme vrijheid beleef je door het zien van je eigen kind. Camping de Leistert is zo’n kindercamping in Nederland, wat alles heeft voor jong, oud, groot en klein!