Ik ben bij het Culinair Centrum geweest. Kookstudio Den Bosch is een gezellige kookstudio gelegen in Aarle-Rixtel, goed bereikbaar voor de omgeving van Den Bosch. In deze professionele kookstudio kun je allerlei activiteiten doen. Er zijn diverse kookworkshops en kooklessen in de Kookstudio Den Bosch. Je hebt kookworkshops voor beginners en een workshops voor de gevorderden kokers.

High tea Workshop

Samen met een paar vrienden ben hier geweest voor een high tea workshop. Bij aankomst gaf de eigenaresse ons een warm welkom. We zijn goed begeleid door een vakkundige kok. Ik heb onder andere een hartige taart, sandwiches en scones gemaakt. We hebben alles zelf gebakken en klaargemaakt, er is geen sprake van gekochte zakjes en bakjes. Samen met de kok werk je jezelf en je vrienden door de workshop heen. Hij legt uit wat je gaat doen maar laat ook ruimte vrij voor eigen invulling. Voor €39,50 hebben wij ons een hele zaterdagmiddag goed vermaakt. Na de workshop kregen we een bak echte Engelse thee.

De route naar Kookstudio Den Bosch

Het Culinair Centrum is gevestigd in dorp Aarle-Rixtel. Dit ligt midden in de provincie Noord-Brabant. Het is makkelijk te bereiken vanaf de grote steden Eindhoven en Den Bosch. Vanaf de A50 en de A2 ben je snel op locatie. Tijdens de rit van de snelweg naar Aarle-Rixtel kom je door een landelijk gebied en enkele kleine dorpjes. Parkeren kan bij de Kookstudio Den Bosch voor de deur, dit is ook helemaal gratis.