Bouw-handel.nl is een online bouwmarkt waar u terecht kunt voor onder andere dakramen, rookkanalen en meterkastplaten. De website heeft een groot assortiment bouwonderdelen. Wij kunnen u een goede prijs verzekeren omdat onze producten rechtstreeks uit de fabriek komen. Naast de webshop hebben wij hebben ook een showroom voor lichtkoepels, hier kunt u langskomen als u advies nodig heeft. De webshop biedt de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen en zelf uw leverdatum uit te kiezen.

Snelle levering

Veel van onze leveringen wordt geleverd binnen 1 week. Dakramen en lichtkoepels worden 98% zekerheid binnen 1 week geleverd. Luifels en rookhokjes kunnen soms 2 tot 3 weken in levering duren. Op onze website kunt u aangeven wanneer u de bestelling geleverd wilt hebben, rekening houdend met de levertijd. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de levertijd u schikt. U krijgt via de mail de definitieve leveringsdatum door. Het is ook mogelijk om de producten zelf op te halen bij ons kantooradres. Dit is gevestigd in Aalsmeer.

Betalingen

Wij staan er op de levering af te leveren.  Als u de betaling voldoet met het gebruik van een VISA of creditcard bent u verzekerd van levering en heeft u een aankoopverzekering. Hier betaald u voor uw bank wel 2% over het betaalde bedrag, dit gaat overigens naar de bank en niet in onze broekzak. Het is mogelijk om bij Bouw-handel.nl achteraf te betalen. Dit kunt u maarliefst doen tot 14 dagen na levering.