In ons digitale tijdperk kunnen we ons pen en papier bijna niet meer voorstellen. Voor alles is er een vernieuwende digitale en leuke versie beschikbaar. Zo ook voor het traditionele gastenboek, bijvoorbeeld bij een bruiloft of receptie. Een digitaal gastenboek wordt verzorgd door een videozuil (of ook wel trouwzuil genoemd). iGuestbook is een firma die zich inzet om via deze videozuilen de meest originele gastenboeken te laten ontstaan. Een levende herinnering voor altijd.

Hoe werkt het?

Jouw gasten kunnen ieder voor zichzelf een eigen boodschap op video of film opnemen. Ook is het via het maken van foto’s mogelijk een herinnering te maken (of in feite het gastenboek te ‘tekenen’). Denk bijvoorbeeld aan het zingen van een liedje samen, of een paar woorden om persoonlijk en op een levendige manier tegen jullie te zeggen. Alles is van iGuestbook toegestaan. Over het algemeen wordt de videozuil bij de ingang geplaatst. En jaren later zal het eindresultaat van zo’n digitaal gastenboek jullie nog laten lachen. Bij het terugzien zullen jullie gelijk terug in de feest sfeer van toen zitten.

Ook voor bedrijfsfeesten

En een videozuil is niet enkel voor bruiloften, ook voor bedrijfsfeesten kan het een blijvende herinnering geven en tevens een aanvulling op (en invulling van) de sfeer van het feest op het moment zelf. Wanneer je jaarlijks een korte film kan samenstellen dan heb je na verloop van tijd de ontwikkeling van je team zelf mooi in beeld. Wat op zichzelf weer voor leuke momenten kan zorgen bij het afspelen ervan. Levendig bewijs dat jullie een gezellige bedrijf zijn.

Ontvang na afloop een DVD

Via iGuestbook kan je een videozuil of trouwzuil reserveren. Het is een mooi, licht en strak vormgegeven zuil, welke in iedere gelegenheid past. Om een originele digitaal gastenboek te verkrijgen kan je online via de website een trouwzuil boeken. En na afloop van het event ontvangen jullie alle boodschappen op een DVD.