c0d43a3f33-RayaMijn liefde voor katten gaat voor alles, ik heb er zelf ook twee en zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Natuurlijk moet je er wel eens aan denken over wat je met ze zou doen als ze overlijden, laat je je kat cremeren of begraaf je haar in de tuin? Ik heb besloten om ze te laten cremeren als ze eventueel overlijden, zo zijn ze altijd dicht bij me in huis en ben ik niet helemaal zonder ze en kan ik nog elke dag naar ze kijken. Het is natuurlijk nooit leuk om erover te moeten nadenken maar zo kom je nooit voor snelle en lastige keuzes te staan.4d9718cb40-Huisdieren Crematorium Drechtsteden 300

Hoe gaat het in zijn werk ?

Je maakt een afspraak bij het dieren crematorium en bespreekt je plannen, dan wordt er gekeken hoe alles geregeld kan worden. Je kan kiezen uit verschillende soorten keuzes kiezen hoe je de as mee wilt nemen  naar huis zo heb je altijd een mooie herinnering van je huisdiertje bij je op een prachtige manier. Je kan ook zelf je ceremonie bedenken bijvoorbeeld langs een meertje of gewoon in de tuin het ligt maar net aan de keuze die je maakt en wat je zelf wilt. Zo heeft mijn buurvrouw een prachtige urn  met haar as van de kat erin op een plankje met een mooie foto ernaast, je kat cremeren is gewoon normaal om te doen ook al komt het niet veel voor. Ik weet in elk geval al wat ik ga doen als de tijd eenmaal zo ver is.83492eb911-Mickey