dieet3

 

 

 

Een hele poos is een vriendin van mij bezig geweest om haar overtollige kilo’s kwijt te raken en dat schoot in het begin niet heel erg op, ze was heel druk met sporten en dergelijken maar het was net niet genoeg. Toen stapte ze over op Koolhydraatarme crackers voor het ontbijt en middag eten en ging ze ook op haar andere eten letten en toen maakte ze in een keer sprongen vooruit. Ik kon al snel verschil zien aan haar en dat was ook te merken op de weegschaal, dit motiveerde haar weer heel erg om door te gaan en niet op te geven wat ik echt mooi vond om te zien.

Het geeft net dat extra zetje

De koolhydraatarme crackers gaven haar de extra steun die ze nodig had waardoor ze heel wat extra kilo’tjes is

dieet4

afgevallen en dat is natuurlijk heel mooi voor haar. Ik vind het dan ook zeker een aanrader voor sporters om deze producten te gebruiken, niet alleen voor mensen die af willen vallen maar ook mensen die fitnessen en bijvoorbeeld droog willen trainen voor hun is dit ook een hele goede oplossing in plaats van op alles te letten wat je eet. Ik ben zelf ook van plan hier aan te gaan beginnen, ik heb het namelijk al geproefd en het smaakte heerlijk.

dieet