indonesisch eten venlo

Mijn vriend en ik zijn deze maand vijf jaar samen met daarom wilde wij iets speciaals samen doen. Op internet wat ik aan het rond surfen en toen er opeens op mijn beeldscherm “Indonesisch eten Venlo” verscheen. Uit nieuwsgierigheid klikte ik erop en kwam ik op een mooie site terecht. Toen ik wat verder keek kwam ik erachter dat het restaurant vlak bij mij in de buurt lag. Om mijn vriend te verrassen maakte ik telefonisch een reservering. Wij hadden namelijk beide nog nooit iets van deze keuken geproefd en wij vinden het beide erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Dit was de perfecte plek om ons jubileum te vieren.

indonesisch eten venlo

Heel erg lekker

Toen wij een aantal dagen laten lekker Indonesisch gingen eten in Venlo genoten wij echt heel erg. De gerechten die wij besteld hadden, waren echt super lekker. Soms wel een beetje aan de pittige kant maar gelukkig kregen wij er veel rijst bij. Het personeel was ook echt super aardig en behulpzaam. Wij besloten dat wij hier wel vaker terug wilde gaan want er stonden nog zoveel dingen op de menukaart die wij wilden uitproberen. Het restaurant kan ik echt aan iedereen aanraden.