goede kapper utrecht

goede kapper utrechtEen goede kapper in Utrecht vinden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, want dit heb ik namelijk gedaan. Inmiddels ben ik hier een vaste klant geworden. Ik denk dat ik nu ongeveer 5 keer daar ben geknipt en tot nu toe is het mij nog nooit tegengevallen. Belangrijk vind ik het altijd dat er echt naar mijn wensen wordt geluisterd, want soms heb ik bij salons het idee dat dat niet echt gebeurd. Wanneer je dan zegt dat je de puntjes er alleen af wilt hebben, doen ze er toch veel meer vanaf. Dit is echt iets waar ik mij ongelofelijk aan irriteer, maar gelukkig gebeurd dat hier niet.

Een tevreden klant

Deze goede kapper in Utrecht zorgt er altijd voor dat mijn kapsel er weer perfect uitziet. Ook is de prijs hier heel erg schappelijk en daardoor heb ik nooit het idee dat ik teveel heb betaald. Daarnaast is het ook nog zo dat je hier altijd ongelofelijk hartelijk wordt ontvangen. Je krijgt altijd iets te drinken aangeboden en kunt dan meteen lekker gaan zitten. Zelf maak ik hier altijd een paar weken van tevoren een afspraak, want zo weet ik zeker dat zij plek hebben voor mij als het goed voor mij uitkomt.