3Hallo, Ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie winterjas voor mijn broertje. Alleen is dit tegenwoordig nog best wel moeilijk aangezien er zoveel keuze is. Het liefst zou ik namelijk graag een leren jas voor hem  willen kopen. Ik heb in de stad al gezocht naar jassen maar dat viel tegen. Ik kwam weinig dingen tegen die ik mooi vond. Toen besloot ik dus maar om het eens online te kijken. Ik ben het internet afgegaan maar was nog steeds niks bijzonders tegen gekomen. Toen kwam mijn zus met een tip. Zij had het over leren jas heren van Doci. Ik kende dit merk nog niet en daarom ben ik gaan kijken op het internet. Al snel kwam ik terecht op de website van het bedrijf Doci. Een erg leuke website die erg duidelijk was.

1

Een leuke website waar mooie jassen op staan!

Het was een online webshop waar allemaal verschillende leren jas heren op stonden. Voor de zomer of de winter. Dat was natuurlijk erg fijn. De jassen hadden een mooie prijs en er waren veel verschillende soorten in veel verschillende maten. Ik had een hele leuke gevonden voor mijn broertje en besloot om die te kopen. Deze heb ik mee genomen naar zijn verjaardag en hij was er heel erg blij mee en vond hem heel mooi!

2