stickersVoor enkele weken geleden is er aan mij gevraagd of dat ik een mooie slogan wilde verzinnen wat op een spandoek gedrukt wordt. Echter ben ik daar best wel goed in maar de vervolg vraag die ik gekregen heb is dat ik het ook bestellen moet. Een vriend van mij is zelf eigenaar en heeft hier niet de tijd voor om te regelen. Hijzelf vertrouwd mij wel in het doen en laten, echter moest ik het zelf zien te verzinnen! Bij www.reclamedeal.nl heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken om te bestellen. Ik heb van tevoren wel bij meerdere bedrijven gekeken, helaas vond ik de kosten ervoor aan de hoge kant waardoor ik verder ben gaan zoeken.

spandoeken

Niks anders als positief!

Bij het bekijken van de website van www.reclamedeal.nl is mij een ding duidelijk geworden! Er bestaan alleen maar positieve recensies bij hun. Na het lezen van deze recensies wist ik het zeker dat ik bij hun terecht kon voor een spandoek. Een slogan had ik al vrij snel gemaakt nu nog zien uit te vogelen hoe dat het bestellen werkt. Al met al had ik dit ook vrij snel besteld! Nooit geweten dat het zo gemakkelijk kan zijn om een spandoek te bestellen! Reclamedeal maakt het wel degelijk mogelijk om voor iedereen reclame te laten maken!vlaggen