Ik ben met mijn gezin naar een camping in Brabant op vakantie geweest. Een kennis vertelde ons over deze camping, genaamd Camping De Achterste Hoef en na de website bekeken te hebben waren we erg enthousiast. Ik vertel je in deze blogpost graag iets meer over onze vakantie.

Een leuke camping in Brabant voor het gehele gezin

Camping BrabantSamen met mijn man en 2 kinderen waren we op zoek naar een relaxte vakantie die voor iedereen leuk zou zijn! Mijn man en ik waren voor op zoek naar ontspannende activiteiten en mijn kinderen natuurlijk naar actieve activiteiten. Dus moesten we iets vinden met genoeg faciliteiten en dit vonden we bij de Achterste Hoef, camping in Brabant. Toen moesten we nog besluiten waar we graag in wilden verblijven. We hebben zelf geen kampeerspullen, dus we waren eigenlijk meer op zoek naar een vakantiehuisje. Voordeel hiervan is dat we dan ook eigen sanitaire voorzieningen zouden hebben, waaronder een eigen toilet. Wij vinden het maar niets als we ’s nachts met een wc rol het terrein op moeten, op zoek naar een toilet.

Een luxe chalet voor ons gezin

Camping BrabantWe kozen uiteindelijk voor een luxe chalet, deze is namelijk modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo hadden wij in de chalet het volgende:

  • 2 slaapkamers. 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed en een normaal bed
  • Eigen sanitaire voorzieningen en een apart toilet
  • Woonkamer met zithoek, televisie en eethoek
  • Keuken met koelkast, magnetron, Nespresso koffiezetapparaat en afwasmachine
  • Overkapping met loungeset

Verder was er airconditioning en gratis WIFI.

Ben jij op zoek naar een leuke vakantie voor het gehele gezin? Neem dan eens een kijkje op de website van Camping De Achterste Hoef. Je krijgt dan een goede indruk van de camping. Je kunt er allerlei informatie vinden over de verblijfsmogelijkheden en de faciliteiten.