Een natuursteen vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl; Grote collectie, altijd op maat, de beste prijs en snel in huis! Naast een prachtige collectie vensterbanken, waaronder topkwaliteit Belgisch hardsteen, graniet, basalt, marmer en dolomiet, staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, de beste (online) prijs en een snelle levering. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een mooi maatwerk product dat secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak. Online bestellen is eenvoudig en vooral ook voordelig. Voor welke natuursteen soort u ook gaat, u bent verzekerd van een prachtig maatwerk product. Onderstaand wordt een populaire natuursteen nader toegelicht: Graniet.

 

Een natuursteen vensterbank die duurzaamheid combineert met stijl. Graniet is een oersterke natuursteen soort met prachtige donkere kleurtinten en ‘korrelige’ tekeningen, maar vooral ook extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast. Wij bieden drie graniet soorten aan; Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey. Alle natuursteen vensterbanken van graniet zijn gepolijst afgewerkt verkrijgbaar. Nero Assoluto en Impala graniet zijn beide ook verkrijgbaar met een gezoet (glad en mat) en anticato / gevlamd (ruw) oppervlak. Steel Grey is daarnaast ook direct online te bestellen met prachtige leather afwerking, voor een natuursteen vensterbank met een mooi reliëf.

NATUURSTEENvakman

En online bestellen is een fluitje van een cent. Met een gerichte selectie, waarbij de meest gevraagde maten direct online te bestellen zijn is de kans groot dat u een passende natuursteen vensterbank vindt. Vul op de productpagina de gewenste lengte in, klik op ‘bereken’ en de exacte prijs wordt direct getoond.
Bij NATUURSTEENvakman.nl is iedere vensterbank een stukje maatwerk. Daar zijn we niet alleen goed in, maar daar zijn we ook trots op. In onze eigen natuursteen zagerij werkt een team ervaren vakmannen met liefde voor het vak. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij er alles aan doen om u te voorzien van een vensterbank die perfect past. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u de meest voorkomende maatwerk wensen direct online ‘mee bestellen’.