Al een tijdje ben ik op zoek naar leuke kerstpakketten voor mijn personeel. In de winkel had ik nog niet echt leuke kerstpakketten gezien en daarom ben ik het internet op gegaan. Op het internet hoopte ik namelijk een kerstpakket te vinden dat echt bij mijn personeel past.

Online besteld

Op het internet ben ik maar op zoek gegaan naar “kerstpakketten 2016“. Deze zoekterm leverde nogal veel suggesties op. De keuze om naar kerstpakketten 2016 te zoeken heb ik bewust gemaakt, omdat ik natuurlijk een pakket wilde dat nog wel bij dit jaar zou passen.

Al snel kwam ik terecht op de website van Kerstpakkettenplaza 2016. Deze website had een gigantisch aanbod aan kerstpakketten. Het fijnste aan de website vond ik dat de kerstpakketten op prijs waren ingedeeld. Op deze manier wist ik zeker dat er een kerstpakket tussen zou zitten dat bij het budget en bij het personeel zou passen.
Uiteindelijk heb ik de keuze moeten maken tussen 3 pakketten. Samen met mijn vriendin heb ik het leukste kerstpakket uitgekozen en deze heb ik direct via de website besteld. Zo wist ik zeker dat ik mij geen zorgen hoefde te maken over de levertijd.

De kerstpakketten kwamen snel binnen en voor al deze pakketten heb ik nog een kerstkaartje gemaakt. Het leuke van dit bedrijf vind ik ook dat je kan kiezen naar welk goede doel je een donatie kan doen met je pakket. Per pakket wordt er namelijk een bedrag overgemaakt naar een goed doel. De donatie vond ik zo’n leuk idee, omdat dit ervoor heeft gezorgd dat er nog een extra gedachte achter het pakket zat.