Al een tijdje ben ik opzoek naar goede speakers voor in mijn huis. Het is voor mij niet alleen heel erg belangrijk dat de speakers goed geluid leveren, maar dat de speakers ook bij het huis passen. Na vele winkels af te zijn geweest naar de perfecte speakers, kwam ik op het idee om inbouw speakers aan te schaffen. Deze speakers zouden namelijk de perfecte oplossing zijn voor mij. De speakers gaan dan niet in het zicht staan en ik zou wel op verschillende plaatsen in het huis de muziek kunnen horen!

Bestellen

Doordat ik opzoek was naar inbouw speakers had ik wel bepaalde eisen voor de kwaliteit van het geluid. In een aantal winkels heb ik de speakers kunnen proberen, maar de winkel die de speakers had kon er niet voldoende leveren. Bij de winkel heb ik het aantal besteld dat zij op voorraad hadden en de rest zou ik via het internet bestellen.

Met het modelnummer heb ik het internet afgespeurd naar de goedkoopste aanbieder van deze inbouw speakers. Al snel kwam ik terecht op de website van IEar. Deze website bood alles aan op hifi gebied en gelukkig ook precies dat model waar ik naar opzoek was.

Via de website heb ik de bestelling geplaatst. De speakers kwamen netjes op tijd binnen en deze waren ook nog eens goed verpakt. Toen ik alles binnen had, heb ik gelijk een afspraak gemaakt met een bedrijf die dit kon plaatsen. Over een week worden de speakers geplaatst en eigenlijk kan ik niet meer wachten!