Vandaag zou ik met je willen stilstaan bij de keuken als het terrein waar je je lifestyle exploreert. Ik weet niet of het voor jullie ook zo geldt, maar binnenshuis ben ik altijd bezig met het nadenken over een prettige sfeer, een lifestyle waarin ik me ook echt prettig voel. Je interieur zegt je immers veel over hoe jezelf in elkaar steekt. Ik zoom in dit bericht niet voor niets in op de keuken en specifieker, op granieten keukenbladen, want ik heb deze onlangs compleet laten restylen.

23

Beter Graniet: aanrechten gewoon op het web

Het granieten keukenblad trof ik op de website van Beter Graniet. Mijns inziens is het ideaal dat je allerhande van dit soort zaken nu ook via het internet kunt verkrijgen en als je er even over nadenkt: je hoeft alleen de precieze maten aan ze door te geven en zij verwerken de granieten keukenbladen voor je, eigenlijk is het ook niet meer dan logisch. Dat verwerken doen ze overigens zeer vakkundig, zoals je wel aan de bijgevoegde foto’s kunt zien. Kijk eens hoe netjes de uitsparingen zijn geplaatst, het lijkt gewoon of het aanrechtblad vloeiend overloopt in het gasstel en de kraan en toebehoren.

22

Ik ben echt enorm te spreken over de kwaliteit van zowel de uitvoering als het materiaal zelf. Zoals je wel ziet heb ik gekozen voor een zeer dik aanrechtblad – en het voordeel is dat alle diktes een zeer DIKKE korting genieten!

herfst-2014-02