Ik ben zwnager en iedereen mag het weten, ook dat het een jongen wordt. Ik ben ook eindelijk uit over de geboortekaartjes jongen. Er is zo veel aan keuze te vinden voor geboortekaartjes dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Tot ik op de site, kissgeboortekaartjes.nl kwam.  Op deze site kun je dankzij de eenvoudig te gebruiken zoekmachine al snel vinden wat je wilt. Ik wilde een stoer kaartje en voor dit soort termen zijn er aparte groepen te vinden. Zo hoef je niet eindeloos alles aan te klikken.

Het is nu eenmaal erg prettig om overzichtelijk te kunnen kiezen

Geboortekaartjes uitzoeken voor een jongen was dus helemaal niet zo lastig als ik dacht. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om deze site als aanrader achter te laten op mijn site. Ik heb een mooi voorbeeld achter gelaten van een leuk ander kaartje dan welke ik voor mijzelf heb gekozen. Want ondanks dat iedereen mag weten dat ik een jongen verwacht, mag het kaartje voor iedereen nog een verrassing blijven.  Toen ik de gratis drukproef in huis had, was het nog mooier dan ik had gehoopt. Samen met mijn man heb ik besloten dat wij het perfecte kaartje voor onze zoon hadden gevonden.