macs lift

Resultaatmacs lift

Vorige week vertelde een vriendin van mij me over de macs lift. Hier had ik zelf nog nooit van gehoord, maar het klonk erg goed. Wij zijn allebei in de 60 en merken nu toch dat het niet meer zo strak is als het ooit geweest is. Dan heb ik het niet alleen over ons lichaam, maar vooral ons gezicht. De nek is een stuk gaan hangen en dat ziet er gewoon niet jong uit. Zelf probeer ik dit vaak te verbloemen met een mooie sjaal, maar soms is het daar nu eenmaal te warm voor. Zij had hierover gehoord via een andere vriendin, die deze operatie was ondergaan. Het resultaat was ongelofelijk mooi en hierdoor is zij zelf ook gaan twijfelen om het te gaan doen.

macs liftSamen

Nu hebben wij samen over 2 weken een consult gepland om al onze vragen over de macs lift te gaan stellen. Ik overweeg namelijk serieus om dit ook te laten doen, zodat ik er weer jonger uit ga zien. Ik vind het erg fijn dat wij hier samen naartoe kunnen, want ik vind het stiekem wel erg spannend. Gelukkig hoef ik mij nu nergens zorgen over te maken en zijn ook alle reviews op internet mega positief. Ik ben erg benieuwd naar het gesprek met de arts en ook over mijn gevoel naderhand. Mocht het heel goed voelen, dan ga ik direct een afspraak inplannen om het te laten uitvoeren. Mocht jij ook nieuwsgierig zijn, neem dan zeker een kijkje op de website!