Onlangs hebben mijn vriendin en ik hele mooie magneetsieraden Energetix gekocht. Wij hadden al vaker over dit merk gehoord en over de ervaringen gelezen van deze producten. Een kennis van ons had hiervan een armband gekocht en voelde zich hierdoor veel meer in balans en had minder last van verschillende klachten. Wij waren heel erg nieuwsgierig wat deze producten voor ons konden betekenen en daarom hadden wij dit via het internet opgezocht. Via de kennis kregen wij de tip om eens op de website te kijken van het bedrijf: Natasja’s Jewels and more. Hier verkopen zij een heel ruim assortiment aan artikelen.

Mooie armband en ketting gekocht

In de webshop van deze onderneming hebben zij een grote keus uit ringen, armbanden, kettingen. oorbellen en horloges. Zelfs voor kinderen zijn er producten te vinden. Mijn vriendin heeft een ketting gekocht en ik een armband. De producten zijn te gebruiken voor verschillende klachten zoals:

  • Concentratieproblemen, bedplassen en onrustig gedrag bij kinderen, slecht slapen
  • Prikkelbaarheid en agressie, depressiviteit, nervositeit
  • Bloedomloopstoornissen, hoofdpijn en slapeloosheid
  • Immuniteitsproblemen, bepaalde hormoonstoornissen en allergieën
  • Vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de mooie magneetsieraden van Energetix? Kijk dan eens op de website van deze onderneming naar de mooie producten.