Fingerfood

New York PizzaIk bestel regelmatig eten bij New York Pizza, omdat ik simpelweg geen zin heb om te koken na weer een enerverende dag op het werk. En nu heb ik iets ontdekt waardoor ik mijn bestelling nét even dat beetje extra gaf: fingerfood! Omdat een pizza vaak toch een beetje eentonig is (en je toch op de één of andere manier altijd zin hebt in meer), dacht ik dat te compenseren met wat chicken wings. Die kun je namelijk eenvoudig bijbestellen. Zo gedacht, zo gedaan en snel stond de bezorger al voor de deur met mijn pizza en fingerfood. Omdat ik een BBQ-chicken pizza had besteld leek het me voor de afwisseling beter om de crispy wings niet in BBQ-saus te dippen, maar gewoon in mayonaise. En wat bleek? Door de kleine hapjes vond ik zowel mijn pizza lekkerder én hield ik een voldaan gevoel aan over!

Probeer jij het ook?

BroodDe keuze is enorm, zodat je -als je net als ik een beetje perfectionistisch bent- je bijgerechtjes perfect kun matchen met je pizza. Daarnaast kun je ook van die lekkere broodjes bestellen als voorgerecht, maar dat heb ik nog niet gedaan. Staat overigens wel op de planning, dus houd m’n blog in de gaten. Waardoor het precies komt weet ik vandaag de dag trouwens nog steeds niet, maar ik blijf het een dusdanig interessant fenomeen vinden, dat ik het toch even hier moest delen. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met de fingerfood van New York Pizza en of jullie er ook zo van hebben genoten!