3Ik ga het vandaag hebben over de opleiding heftruck die ik laatst gehad heb. Ik werk tegenwoordig wel eens voor een vriend van mij in het magazijn en hier moeten dan vaak dingen verplaatst worden. Zodoende was het dus voor mij van belang om een certificaat te halen die je nodig hebt voor de heftruck. Ik ben eens rond gaan vragen waar de meeste mensen dit zo geheten certificaat hebben gehaald. En op de resultaten daarvan kwam ik terecht op de website van de link hierboven. Hier stonden hele mooie pakket op voor lessen om dit te halen.1

Een pakket zoeken.

ik heb op de website een beetje rond gekeken naar welk pakket nou het beste zou zijn voor mij. Na eventjes zoeken had ik er dan eentje gevonden die mij wel lag. Ik heb toen meteen besloten om die te gaan reserveren. Vandaar dat ik dus een mail stuurde om te kijken wanneer ik zou kunnen beginnen. Al een paar uur later kreeg ik reactie terug over hoeveel het zou gaan kosten en wanneer ik zou kunnen beginnen.

Besloten te beginnen.

De prijs was heel erg goed en de datum die ik terug kreeg was ook prima voor mij. De dag kwam dus aan dat ik daadwerkelijk les had. Ik kreeg les van een vriendelijke man die mij echt alles heeft uitgelegd wat dus heel erg fijn was naar mijn mening.2