life coach Amsterdam

Ik verlies mijn focuslife coach Amsterdam

Ik heb een life coach Amsterdam. Nu klinkt dit misschien alsof ik dit nodig heb omdat ik niet weet wat ik wil in mijn leven, maar dit is niet zo. Ik weet heel goed wat ik wil en daar ligt juist het probleem. Ik wil heel veel verschillende dingen tegelijk en daardoor raak ik in de knoop. Ik raak dan de focus kwijt, doordat ik aandacht besteed aan te veel tegelijk. Hierdoor raak ik ook erg vermoeid en dat werkt het slechte focussen nog meer in de hand. Ik wilde graag uit deze spiraal komen en daarom ben ik begonnen met deze sessies. Tot nu toe bevallen ze me heel erg goed en denk ik echt dat ik er iets aan kan hebben. Of dat echt zo is kan ik nu nog zeggen, aangezien ik er pas 2 keer ben geweest.

life coach AmsterdamDoelen stellen

Toen ik voor de eerste keer bij mijn life coach in Amsterdam kwam, wist ik echt niet wat ik moest verwachten. We hebben toen kennis gemaakt en het over mijn probleem gehad. Ik had het idee dat ze wel echt snapte wat ik bedoelde, dat gaf me vertrouwen. Als ze het snapt, dan ben je al goed op weg. Ik voelde me ook prettig bij haar als persoon en heb zin in de komende sessies. Ik zou dit echt aan iedereen willen aanraden. Op de website kun je lezen waar ze je nog meer allemaal mee kunnen helpen en dat is echt een heleboel!