multicopy

Lang procesmulticopy

Eindelijk is mijn boek af en daarom ging ik op zoek naar een multicopy om hem te laten drukken. Ik heb het afgelopen jaar hard gewerkt hieraan, voornamelijk veel geschreven. Al vanaf dat ik klein ben vind ik schrijven erg leuk, maar ik had er nooit aan gedacht om echt een heel boek te schrijven. Nu ik wat ouder ben, vind ik hier ook echt mijn ontspanning in. Doordat ik het alleen in mijn vrije tijd deed, kostte het erg lang om hem af te krijgen. Ik was dan ook echt opgelucht toen dat eindelijk zo was, maar toen was het tijd voor de volgende stap. Ik wil hem gaan opsturen naar verschillende uitgeverijen om te zien of zij hem misschien willen publiceren. Hiervoor wilde ik wel een goede eerste indruk maken door direct een hardcover op te sturen. Ik weet niet of dit gebruikelijk is, maar het leek mij een erg goed idee.

multicopyAanrader!

Op aanraden van een vriendin ging ik naar de multicopy hier in de buurt. Zij had hier lang geleden eens haar scriptie laten printen en dat beviel haar erg goed. Toen ik op de website keek, zag ik direct dat ze ook hardcovers maakten, dus dat was perfect. Inmiddels heb ik hem naar een stuk of 10 plekken opgestuurd en ben ik erg benieuwd wanneer ik iets terug ga horen. Aan hoe hij eruit zag kan het in ieder geval niet liggen, want dat was echt top. Echt een aanrader voor zowel particulieren als bedrijven!