Windscherm van Xterior

Sinds mijn man en ik een nieuw huis hebben gekocht met een tuin, merkten wij dat wij toch wel heel erg graag buiten zitten. Omdat het soms best koud kan zijn heb ik laatst een windscherm van Xterior aangeschaft. Dat leek mij wel een goed idee want op die manier zaten mijn man en ik niet meer in de kou omdat wij het niet meer voelde al het waaide. Het was best wel even zoeken naar eentje die wij leuk vonden, want er zijn best wel wat exemplaren waardoor jij minder uitzicht hebt. Wij besloten dus om eentje te gaan zoeken die compleet van gras was gemaakt, want zo konden wij onze mooie tuin nog gewoon inkijken. Het is natuurlijk zonde als er een heel stuk van jou zicht geblokkeerd wordt door de beschutting.

Windscherm van Xterior

De perfecte oplossing

Het was erg handig dat mijn man had bedacht om een windscherm te kopen van Xterior. Hij was dat merk tegen gekomen op internet toen hij aan het zoeken was naar zo’n ding. Toen hij op de site van hen terecht kwam was hij gelijk enthousiast omdat hij erg mooie producten voorbij zag komen. Zij hadden bijvoorbeeld erg veel parasols in hun assortiment. Daarnaast hadden zij ook zonnewering die zij aanboden. Als wij deze zomer last krijgen van de zon dan weet ik tenminste een goed adres waar ik terecht kan. Het bedrijf leverde erg goede serivce en de medewerkers waren ook erg aardig. Het bedrijf kan ik echt aan iedereen aanraden.

Windscherm van Xterior