Ons nieuwe badkamer plafond is heel erg mooi

Mijn vrouw en ik hebben ons huis helemaal laten verbouwen en wij zijn er erg blij mee. Ons nieuwe badkamer plafond is heel erg mooi. Een tijdje geleden ben ik samen met mijn vrouw naar een nieuwe woning verhuist. Wij waren al heel lang opzoek naar een huis wat wij helemaal konden aanpassen. Mijn vrouw vond het namelijk erg leuk om dingen te ontwerpen en een uniek interieur te creëren. Zelf houd ik ook erg van klussen dus dat kwam mooi uit. Na heel lang zoeken zijn wij eindelijk iets op het oog gekomen wat ons wel beviel. Voor wij het wisten was het pand van ons en konden wij beginnen met de verbouwing. Mijn vrouw heeft voor een aantal dingen wel een bedrijf ingeschakeld omdat wij niet alles alleen konden.

Ons nieuwe badkamer plafond is heel erg mooi

Helemaal onze smaak

Ons nieuwe badkamer plafond is heel erg mooi geworden doordat wij een bedrijf in hadden geschakeld die dit heel goed kon. Als wij dingen door andere mensen lieten doen dan ging mijn vrouw eerst na of zij wel mooi werk afleverde. Na een strenge selectie kwamen wij eindelijk uit bij het bedrijf Heering. Volgens mijn vrouw was dat een betrouwbaar bedrijf die altijd mooie dingen maakte. Toen wij contact opnamen met hen waren zij heel aardig. Wij vertelde wat onze plannen waren en daarna maakte zij een plan van aanpak. Binnen een hele korte tijd hadden zij alles al afgekregen en wat zag het er prachtig uit. Als ik nog iets ga verbouwen dan schakel ik hen zeker weer in.Ons nieuwe badkamer plafond is heel erg mooi