Eindelijk gaat het gebeuren! Onze zoon naar de eerste klas van de middelbare school. Een spannende tijd voor hem waar hij zijn best moet doen om te behalen wat hij graag wilt behalen. Hij wilt namelijk psycholoog worden waar je aardig voor moet studeren wil je dit kunnen behalen. Van de week kwam hij al thuis met het bericht dat zijn schooltas het al had begeven…

Balen natuurlijk, echter is het dan weer hoog tijd geworden om naar de stad te gaan en een nieuwe tas zien te vinden. Helaas konden we in de stad geen leuke tas vinden voor hem waardoor we zonder tas huiswaarts zijn gegaan.

full36693390-233x300

Toch maar online zoeken?

Als puber zijnde weten ze erg goed hoe dat ze met het internet moeten omgaan. Zo kwam hij van de week naar beneden met het bericht dat hij bij Bags&Bags erg leuke tassen had gezien. Ook verklaarde hij nader dat deze tassen een stuk goedkoper zijn als hij had gezien bij andere bedrijven. Door samen met hem achter de computer te kijken hebben we erg leuke tassen gezien bij hun. Ook het feit dat het thuis wordt bezorgd nadat je online heb besteld was een plezier. Ik heb hem de tas maar laten bestellen aangezien dat online bestellen niks voor mij is.