Lijkt het u leuk om roze eetkamerstoelen te verwerken in uw interieur? Maar bent u huiverig omdat dit misschien erg zoetjes zal worden? Dan zal ik u vertellen waarom u hier niet bang voor hoeft te zijn!

Statement

Het staat vaak erg leuk om een statement te maken met een opvallende kleur. De kleur roze is hier zeer geschikt voor. Een statement kun je maken door een wat groter oppervlakte in je interieur eruit te laten springen. Het is dan een erg leuk idee om dit te doen met je eetkamerstoelen. Bij Yels.nl is er erg veel keuze in eetkamerstoelen waar je een statement mee kan maken, zo ook de Label51 Denmark Roze. Het fijne aan deze stoel is dat het zitgedeelte mooi oudroze is, en dat het stoere onderstel hier een mooi contrast mee vormt.

Combineren

Roze hoeft niet altijd geassocieerd te worden met zoet, meisjesachtig en tuttig. Roze kan ook een heel stoer gebaar zijn mits zij op de juiste manier gecombineerd wordt. Plaats eens een roze meubelstuk, bijvoorbeeld uw roze eetkamerstoelen, naast een donker oppervlakte zoals een stoere zwarte tafel. Het effect van dit ontstane contrast is dat het roze en het zwart er veel meer uit springen en dus veel stoerder overkomen. Ook kan het mooi zijn om juist te gaan voor verschillende pasteltinten, als je dit combineert met stoere objecten hoeft dit ook niet zoetjes te zijn.

Ik hoop dat ik je ervan heb kunnen overtuigen dat roze een heerlijke kleur is om te verwerken in je interieur waar je een mooi statement mee kunt maken als je haar op de juiste manieren combineert. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Yels.nl? Neem dan snel een kijkje op de website of kom snuffelen in de showroom.