Het behoort tot de standaarduitrusting van een goodie bag of ander promotiemateriaal: pennen met het logo van het bedrijf erop geprint. En dat is niet voor niets zo. Het is tegenwoordig algemeen bekend dat dit promotieartikel na het uitdelen het meeste door de ontvangers gebruikt wordt. En dat is natuurlijk precies wat je als bedrijf wilt. Daarom alleen al is dit een investering die zich dubbel en dwars aan je terugbetaalt. Bij Maxilia snappen we dat je je klanten wilt voorzien van een hoogwaardig product dat een professionele indruk achterlaat.

Vergroot je zichtbaarheid

Iedereen heeft er weleens in z’n handen gehad en er veelvuldig gebruik van gemaakt: een promotiepen met daarop het logo van een bedrijf. Je krijgt ze tijdens een evenement of bij de aankoop van een product, je gebruikt ze en misschien geef je ze vervolgens weer door of laat je ze ergens achter. Het moge duidelijk zijn dat dit promotieartikel de neiging heeft zich razendsnel te verspreiden en daardoor ook de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Het lijkt een onschuldige manier van reclame maken maar het heeft een zeer grote impact. Niet voor niets kiezen daarom veel bedrijven om dit promotieartikel in te zetten om zo hun zichtbaarheid te vergroten.

Razendsnelle levering

Bij Maxilia leveren we bedrukt schrijfmateriaal van zeer hoge kwaliteit en met een prachtige afwerking. Aangezien dat deze artikelen als het ware dienst doen als het visitekaartje van je bedrijf wil je natuurlijk wel dat ze er goed uitzien. Ben je tevreden met je ontwerp? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling razendsnel geleverd wordt.