padelcasa

Het spelen van Padel kan heel veel eisen van je polsen en je grip. De bal komt namelijk best hard op je racket en omdat deze niet echt meeveert vang je deze klap op met je polsen. Om deze klap te onderdrukken heb je verschillende soorten padel grip die je op je racket kunt doen. Zo heb je grips voor meer grip en meer houvast als je zweet en grips die ervoor zorgen dat de klap gedempt wordt zodat je minder last van je pols hebt na het spelen van deze sport.

padel grip

Hele setten grips

Speel je vaak Padel en slijt jouw padel grip snel? Dan is het kopen van een bulk aan deze grips misschien wel het meest verstandig. Het kopen van deze grips in bulk scheelt je een klein bedrag per grip wat dus uiteindelijk wel wat bespaard. Padelcasa heeft deze grips in verpakkingen van 3, 25 en 45 grips. Padelcasa is de plek waar je naast grips ook nog veel meer kan krijgen voor de padelsport. Zo heb je alles om te beginnen met het spelen van deze mooie sport op 1 plek. Ze verkopen alles voor beginners tot aan professionals.

Adidas

Adidas is een groot bedrijf dat op de padel trein is gestapt. Ze maken op hoog niveau padelrackets en allerlei accessoires wat te maken heeft met de padelsport.  Van rackets en padel grip tot aan ballen alles kun je vinden van Adidas. De rackets van Adidas worden veel gebruikt door professionele spelers, maar tegenwoordig ook veel amateurs kiezen voor Adidas.