1 Ik had van die dagen dat ik na een lange dag werken gewoon niet meer van mijn stoel kon komen van pijnlijke benen. Het maakte niet uit of ik dan veel had gestaan of eigenlijk alleen maar had gezeten. En dan de volgende dag! Dan kon ik soms niet eens mijn bed uitkomen. Heel vervelend allemaal. Mijn huisarts zei dat het kwam doordat mijn houding niet goed was. Hierdoor konden er krommingen ontstaan in mijn schenen, waardoor de pijn dan ontstond. De oplossing vond ik op een website online!

Heerlijk wandelen, goede steun

3 Na het lezen van de website bedacht ik mij hoe simpel het eigenlijk is. De pijnlijke benen ontstaat gewoon doordat mijn voeten niet goed staan. Hierdoor draag ik mijn gewicht verkeerd en worden mijn benen te veel belast. De oplossing was eigenlijk veel simpeler dan een bezoekje aan de fysio: speciale inlegzooltjes. Deze zooltjes van Footlogics.nl zorgen ervoor dat mijn voeten in de juiste stand komen te staan. Hierdoor wordt mijn gewicht goed verdeeld. En raad eens mijn pijn is nu ook verdwenen. Wat een aanrader! De zooltjes passen in iedere schoen, dus ik kan ze altijd overal naar toe nemen!2