brother_750eReeds van kleins af aan ben ik gewoon om met naald en draad te werken. Mijn moeder nam me steeds mee naar de stoffenwinkel op zoek naar de leukste patroontjes. Toen ik ongeveer tien jaar was kocht mijn moeder onze eerste naaimachine. Het was er één van het merk Brother en het was gewoonweg fantastisch. Hoewel er sindsdien al een nieuwe naaimachine in de hobbykamer van mijn moeder staat te pronken, heeft deze Brother naaimachine ook de tand des tijds doorstaan. Zelf heb ik jaren het naaien gelaten voor wat het is, maar toen ik onlangs enkele knopen moest aannaaien besloot ik toch op zoek te gaan naar een toffe naaimachine. En uiteraard is het er één geworden van het merk Brother. brother_innov-is_20_1

Eenvoudig en duurzaam

Dat Brother een uitstekend merk is, bewijzen de duizenden klanten wereldwijd. Dit merk bestaat al meer dan honderd jaar en de machines worden dan ook steeds verbeterd en aangepast. Zo is elk model steeds dat ietje beter dan het vorige. Om de aankoop van een Brother naaimachine zo eenvoudig mogelijk te maken, kan je al een model vinden voor een bijzondere lage prijs. Alles hangt af van wat je met de machine wil doen. Voor wat huishoudelijk stik- en naaiwerk kan je met een eenvoudig model al een heel eind geraken. Toch zijn alle machines ongelooflijk duurzaam en kunnen ze generaties lang meegaan. Ze zijn eenvoudig te bedienen, zodat ze ook ideaal zijn voor de stikleek.xn1700_front_800x600_