Maandenlang durfde ik het niet aan om te vrijen met mijn partner. Tijdens het vrijen had ik namelijk hartstikke veel pijn. De druk op mijn schaamlippen deed hartstikke pijn, maar een leven zonder seksueel gemeenschap met mijn partner dat zag ik niet zitten. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Ik wilde namelijk weten wat het probleem was en hoe dat ik dit kon verhelpen? Met deze vraag in gedachte ben ik informatie opgaan zoeken. Al vrij snel werd het mij duidelijk dat ik een plastische ingreep moest laten uitvoeren genaamd: Schaamlipcorrectie.

Na het vinden van deze informatie ben ik opzoek gegaan naar een goede kliniek voor deze schaamlipcorrectie. Gelukkig belandde ik enkele minuten later al op de website van kliniek Veldhoven. Deze kliniek verleend namelijk vele plastische chirurgie diensten. Zie hieronder de verleende diensten:

  • Labiacorrectie
  • Borstvergroting
  • Tattoeages verwijderen
  • Huidaandoeningen

Plastische ingreep

Meer informatie!

Al vrij snel werd het mij duidelijk dat deze kliniek voor mij het juiste adres was. Aan de hand van weergegeven informatie op de desbetreffende website ben ik contact gaan opnemen met deze kliniek. Even later kwam in contact met een gespecialiseerde chirurg. Zij vertelde mij een aantal feiten die ik moest weten over de operatie en ook werd mij informatie over de operatie zelf gegeven. Na een goed gesprek nam ik het besluit om mijn labiacorrectie te laten uitvoeren door deze specialist.

De plastische ingreep is achteraf dan ook een succes gebleken. Na de ingreep heb ik enkele weken rustig aan moeten doen, maar die zijn nu gelukkig voorbij. Tijdens het vrijen met mijn vriend geniet ik weer en heb ik geen last meer van pijnen.