In de zomer ging ik regelmatig met vrienden in de zon liggen. Als het weer herfst was kon dat natuurlijk niet meer, en werd mijn huid langzaam weer witter. Een paar mensen in mijn omgeving vertelde me dat ze soms een bezoekje brachten aan een zonnebank. Ze zonvertelde mij over een paar ervaringen die ze hadden bij verschillende zonnestudio’s. De ene ervaring was beter dan de ander, maar wel liepen ze allemaal rond met een mooie bruine huid. Ik werd hier nieuwsgierig naar en besloot op het internet opzoek te gaan naar een goede zonnestudio.

Eenmaal opzoek kwam ik op veel website’s terecht. Er was een hele grote aanbod beschikbaar voor allemaal verschillende studio’s, dus de keuze was best moeilijk. Ik dacht even terug aan de mensen die mij vertelde over dat ze soms naar de zonnebank gaan. De meeste hadden het over een de zonnestudio in Breda. Op het internet kwam ik de website ervan vaak tegen, dus ik besloot een kijkje te nemen. IK kwam toen op de website van zonnestudio Breda.
3Daar las ik over wat ze allemaal aanbieden, en de  voordelen die je krijgt na het zonnen. Ik las onder andere dat je weerstand verhoogd word. Je lichaam maakt namelijk vitamine D aan tijdens het zonnebanken. Dat verlaagt de kans op allerei ziekte’s onder andere borst en dikke darm kanker. Daarnaast beschikken de zonnebanken over een gezichtsbruiner voor een mooie bruine tint. Ook kun je tijdens een sessie luisteren naar je eigen muziek. Omdat alles zo goed klonk, besloot ik om de volgende dag langs te gaan. Toen ik daar aankwam werd ik goed ontvangen, en werd mij verteld wat ik allemaal moest doen. Al snel kon ik plaatsnemen in een zonnebank. Het was heel erg relaxend en ik kon inderdaad muziek laten afspelen, wat de sessie heel comfortabel maakte. Na de sessie zag mijn huid er een stuk bruiner uit en was ik heel erg tevreden. Sindsdien kom ik altijd als ik merkte dat mijn huid witter werd naar zonnestudio Breda!