printshop Tilburg

Mijn grootste hobby is fotograferen en daarom heb ik mij ingeschreven voor een fotowedstrijd. Samen met mijn vader ben ik langs de printshop nabij Tilburg gegaan om mijn mooiste foto’s af te laten drukken. Een aantal jaar geleden kreeg ik mijn eerste camera voor mijn verjaardag. Sinds dien  ben ik gaan experimenteren met fotograferen en uiteindelijk groeide het uit tot een echte hobby. Door de jaren merkte ik dat ik steeds beter begon te worden en na lang sparen heb ik mijn tweede camera gekocht. Mijn droom is om later een professionele fotograaf te worden en daarom wil ik meedoen aan de fotowedstrijd.

printshop Tilburg

De hoogste kwaliteit

Omdat mijn foto’s natuurlijk met de beste inkt op het beste papier afgedrukt moesten worden, ben ik naar de printshop nabij Tilburg gegaan. Al jaren kom ik hier om foto’s af te laten drukken. Ooit ben ik naar een andere winkel gegaan en ik merkte gelijk dat de kwaliteit slechter was. Het is natuurlijk erg belangrijk dat ik zo’n mooi mogelijk resultaat kan laten zien aan de jury van de fotowedstrijd. Het personeel van de zaak is ook erg vriendelijk en ik vind het leuk dat zij mij onderhand herkennen. Ik raad deze zaak aan iedereen aan!