Horecabier.nl

Sinds kort ben ik met een paar van mijn beste vrienden een eigen kroeg gestart in het uitgaanscentrum van de stad. Toen wij alles gingen uitzoeken kwamen wij erachter dat bestellen op Horecabier.nl het aller voordeligst is. Het idee om iets voor ons zelf te beginnen kwam een aantal jaar geleden, toen wij nog allemaal druk aan het studeren waren. Wij hielden erg veel van uitgaan en waren daarom ook vaak in de stad te vinden. Er waren best een aantal leuke plekken om naar toe te gaan, toch misten wij altijd iets. Wij hielden er allemaal erg van om gewoon naar een gezellige sfeervolle kroeg te gaan. Er waren er wel een paar in de stad, maar die waren allemaal net niet wat wij zochten. Wij zochten echt een kroeg waar jij altijd naar toe kan gaan om de avond goed te starten of juist af te sluiten. Onderling grapte wij altijd dat wij er zelf maar een moesten starten. Al die grappen leken niet serieus te zijn, maar uiteindelijk zijn wij er echt over gaan nadenken.

Horecabier.nl

Een grote stap

Omdat wij allemaal nog studeerde wisten wij dat wij ons plan niet direct konden uitvoeren. Wel besloten wij om al vast een ondernemingsplan op te stellen, zo hadden wij iets om naar toe te werken. Aan elke vriend vroeg ik wie er serieus mee wilden doen en uiteindelijk bleven er drie mensen over. Met zijn vieren kwamen wij geregeld bij elkaar om plannen te maken, dingen te bespreken en onze opties te bekijken. Het was heel erg leuk om ergens met zijn alle naar toe te bouwen. Naast het ontwikkelen van een ondernemingsplan besloten wij om ook al vast te gaan sparen. Wij hadden met zijn vieren afgesproken dat als wij allemaal klaar waren met studeren, dat wij de grote stap zouden zetten en de kroeg daadwerkelijk op zouden zetten.

Horecabier.nl

De beste pils

Omdat het natuurlijk heel erg belangrijk is dat wij onze gasten goede pils aanbieden kreeg ik de taak op mij om dat te regelen. Al gauw kwam ik op de webshop Horecabier.nl terecht. Een vriend van mij had die site aan mij aangeraden. Hij werkte zelf ook in een kroeg in een andere stad en hij zei dat zijn baas altijd daar bestelde. Toen ik op de site keek, kwam ik erachter dat wij hier echt heel voordelig ons drank konden bestellen. Het fijne aan de webshop was dat zij echt heel veel soorten merken verkopen, dus er was genoeg keuze. Samen met mijn vrienden ben ik rond de tafel gaan zitten om te beslissen wat het beste pils was. Het was natuurlijk heel belangrijk dat wij de allerbeste uitkozen voor onze nieuwe kroeg. Toen wij uiteindelijk een keuze gemaakt hadden, besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf. Omdat het natuurlijk de eerste keer was dat wij een bestelling gingen plaatsten, wilde ik wat meer informatie. Mijn vrienden en ik hebben alles op alles gezet om de kroeg een succes te maken.